Portugalin kamaa ruotsalaista suunnittelua olevassa Ikean bambukulhossa ja saksalaisvalmisteinen partahöylä.

DSC_3152-normal.jpg

Tämän päivän ajossa olivat mukana portugalilaiset Musgo Real Classic Scent -parranajovoide, Semogue 1305 -partasuti ja Musgo Real -partabalsami. Höylänä tietenkin Mühle R41 johon teräksi ladattiin Gillette 7 o’clock Super Platinum.

 

Musgo Real Classic Scent -parranajovoide.

DSC_3014-normal.jpg

Musgo -parranajovoiteella saa aikaiseksi todella kermaisen ja luistavan vaahdon, ehdottomasti parhaan kokeilemistani. Sitä joutuu kuitenkin annostelemaan hieman enemmän kuin muita käyttämiäni voiteita, mikä ei kylläkään ole hyvä asia ainakaan kukkaron kannalta.

Tuoksultaan se ei ole mitenkään erinomainen. Mielestäni siinä on jotain santelipuun tuoksuun viittaavaa josta en todellakaan pidä, ei kuitenkaan liiaksi. Mentolin tuoksua en kyllä löytänyt vaikka tuoteselosteessa sitä kerrotaan olevan. Suosittelen lämpimästi tätä voidetta jos sen tuoksu miellyttää eikä tarvittava suurempi annostelukaan häiritse. Sillä makuasiahan tuo tuoksusta pitäminen ainakin on. Loistava parranajovoide kuitenkin.

 

Jos jotakuta kiinnostaa niin tässä tuoteseloste.

DSC_3183-normal.jpg

 

Musgo Real-partabalsami.

DSC_3011-normal.jpg

Musgo –parranajobalsami on todella kosteuttava ja rauhoittava. Tuoksultaan se on mieto ja selvästi parempi kuin parranajovoide ollen mielestäni jopa hyvä. Viilentävää tunnetta tämä after shave balsami ei saa aikaan. Tämä on todellinen huipputuote jota voin kyllä suositella käytettäväksi parranajon jälkeen jos tarvitsee iholle rauhoitusta tai kärsii kuivasta ihosta.

Tuoteseloste.

DSC_3182-normal.jpg

 

Tämänpäiväinen ajokemus oli todella erinomainen. Mühlen höylä toimi kuin unelma Gilletten terällä joten ei tässä voi muuta kuin olla tyytyväinen ja odotella että kuinkahan kauan tuo Ikean bambukulho kestää vaahdotuskäytössä.