Päivän setti.

DSC_4717-normal.jpg

  • Böker King Cutter -partaveitsi
  • D.R.Harris Arlington -parranajovoide
  • Semogue Mistura -partasuti

 

Neljäs partaveitsellä suoritettu parranajo oli taasen erinomainen kokemus. Ajotulos kuuluu parhaimpiin koskaan kokemiini joten eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen partaveitsen hankintaan. Yllättävän nopeasti partaveitsen käytön omaksuu eikä sillä suoritettu naaman siistiminen vie enää ylettömästi aikaa.

Aikaisemmin sain Peksulta (Peksun partablogi) näytteeksi D.R.Harris Rose - parranajovoidetta joka osoittautui erinomaiseksi tuotteeksi,  joten tuli tarve kokeilla ko. tuotetta eri tuoksuisena. Tosin parranajovälinekaapin sisällön perusteella emännän mielestä tarvetta ei ole. Alla pieni esittely kyseisestä voiteesta:

 

Pakkaus.

DSC_4719-normal.jpg

DSC_4720-normal.jpg

DSC_4728-normal.jpg

Ainesosat.

DSC_4732-normal.jpg

 

Ominaisuuksiltaan D.R.Harris Arligton osoittautui myös erinomaiseksi. Se vaahdottuu nopeasti kermaiseksi ja todella liukkaaksi vaahdoksi ja on mielestäni yksi parhaista parranajovoiteista jota olen kokeillut. Tuoksultaan Arlington on kohtuullisen hyvä ollen mieto sisältäen sitrushedelmää ja jonkin kasvin tuoksua. Valmistajan sivulla kerrotaan sen tuoksuvan saniaiselta mutta enpä voi vannoa kun en edes tiedä miltä saniainen tuoksuu. D.R.Harris Arlington on todellinen huippu parranajovoide jota Aamuajo suosittelee vilpittömästi.