Testisetti.

DSC_6362-2-2.jpg

  • Böker King Cutter -partaveitsi
  • Semogue Mistura -partasuti
  • D.R.Harris Eucalyptus -parranajovoide
  • Musgo Real -after shave balsam

 

D.R.Harrisin tuotteista saatujen hyvien kokemusten perusteella tuli hankittua Razor Masterilta tällä kertaa eukalyptuksen tuoksuinen parranajovoide.

Tuoksultaan Harrisin eukalyptus on ehkäpä hieman miedompi kuin esim. Prorason vihreä eukalyptus-mentoli ja sen viilennysvaikutuskin on maltillinen edelliseen verrattuna sen sisältämästä mentolista huolimatta. Tuoksu on kuitenkin todella raikas. Tässä on mielestäni sellainen herrasmiesmäinen tuoksu.

 

Ainesosat.

DSC_6367.jpg

 

Ominaisuuksiltaan Harris on huippuluokkaa. Vaahdotus on mielestäni erittäin nopeaa ja helppoa. Siitä aikaansaatu vaahto on todella runsaan ja kermaisen oloista. Parranajovoide antaa myös erinomaisen hyvän voitelun sekä suojan joka mahdollistaa todella tarkan parranajon. Hyvänä ominaisuutena voisi vielä mainita sen ettei syntynyt vaahto ole kovinkaan nopeasti kuivuvaa kasvoilla eli tämä voide sallii hiukan hitaammankin ajon.

Ajon jälkeen iholle jää myös sellainen hieman kostea tunne joten testisetissä mukana ollutta partabalsamia ei olisi tällä kertaa tarvittu lainkaan.

Tämänkertainen ajokokemus oli muutenkin yksi parhaita koskaan kokemiani. Veitsi sekä muut käytössä olleet kamat kun ovat sopusoinnussa niin mikäs siinä on ajellessa

Aamuajo suosittelee varauksetta kokeilemaan näitä D.R.Harrisin parranajotuotteita sillä ne ovat selvästi laatukamaa. Tilauslistalleni siirtyy myös D.R.Harris Windsor-parranajovoide joka on omasta mielestä tuoksultaan ja todennäköisesti myös muilta ominaisuuksiltaan erinomainen parranajovoide niin kuin myös tämä eukalyptus.